torsdag 19 januari 2017

Mat-drygon

En sak som folk faktiskt gärna får lägga av med är fan att ondgöra sig över andra människors matval. Jag pratar inte om typ veganer eller bantare nu, utan folk som rätt och slätt sitter och är dryga över andra människors smak när det gäller mat. Kom igen, av all meningslös positionering måste väl det här vara det löjligaste?! Glöm mellanstadie-mobbing, det är dagisnivå på det här.
"Ewww, folk som gillar ruccola/kvarg/knäckebröd/falukorv/marsipan/rosévin får minsann inte komma på mitt kalas." Så du menar på allvar att du över huvud taget dömer andra på grund av att de gillar en maträtt som inte råkar falla dig i smaken, alternativt inte tycker om nåt som enligt dig är höjden av kulinariska upplevelser? ... orka? Nån på twitter skrev att den ansåg att personer som inte gillar koriander borde "växa upp". Right back at you, hörru.
Apropå twitter så var det nån annan som rantade om att den hatade personer som fryser hela tiden, vill höja värmen inomhus och så vidare... Så ja, jag antar att bottennivån för meningslös positionering sänktes ännu ett snäpp där. *himlar med ögonen*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar